Η επιστροφή του Παναθηναικού στη Λεωφόρο!

You are currently viewing Η επιστροφή του Παναθηναικού στη Λεωφόρο!

Ήταν 16 Σεπτεμβρίου του 2000, όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη Λεωφόρο για αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1989! Αντίπαλος ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα και η επιστροφή γιορτάστηκε με δεκάδες πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν από τις θύρες 13 και 14, που παρέμειναν κλειστές για λόγους ασφαλείας.

Το παιχνίδι έγινε μετά την ευρωπαϊκή μάχη με τη Λα Κορούνια στο Ολυμπιακό Στάδιο και πριν από το παιχνίδι με τη Γιουβέντους στην Ιταλία. Οι ”πράσινοι” με προπονηηή τον Άγγελο Αναστασιάδη κέρδισαν 2-1 με γκολ του Λυμπερόπουλου και αυτογκόλ του Τζούμπα.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός το 2020 να επιστρέψει και πάλι από το ”Σπύρος Λούης” στο ”Απόστολος Νικολαΐδης” έχοντας ως αντίπαλο τον ”Αγιαξ της Ηπείρου”!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Σάριτς (77’ Κιάσσος), Φύσσας, Γκούμας, Χένρικσεν, Μπασινάς, Σιττνιέφσκι (46’ Νασιόπουλος), Καραγκούνης, Βαζέχα, Φλίττσεν (68’ Φλίπσεν), Λυμπερόπουλος. Δεν έπαιξαν οι Χαλκιάς, Βόκολος, Κουτσουρές, Γκαλέτο.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ράντος, Τζούμπα, Σέμος, Οφρυδοπουλος (67’ Λιπατίν), Φουτσίνι, Τζανετής, Σεϊταρίδης, Ε. Κάμπος, Τάτσης (53’ Γκαρόζης), Μπελά (81’ Μπλέτσας), Κεμπάτζε. Δεν έπαιξαν οι Μανώλης, Κοζανίδης, Κ. Κάμπος, Νούλης

Κοινοποίησε το!